Helgens beste mattips

Vi satser på noe enkelt denne helgen - pizza og brownies! Her er matbloggernes oppskrifter.

(upublisert) Opprettet
Vinterferien går mot sin avslutning for mange - mens andre starter sin ferie i dag. Hva passer bedre enn litt enkel helgemat, enten du er på hytta eller hjemme? Ina fra bloggen "Mat på Bordet" serverer pizza med karbonadedeig, tomat og ost. Hun lagde to pizzaer, og la den ene i frysen da den var ferdig stekt. På den måten har Ina hjemmelaget ferdigpizza til en annen dag. Vil du gjøre det enda enklere - kan du prøve juksepizzaen til bloggen "Lars spiser, drikker & synser". Her har Lars brukt tortillalefser som bunn: Velg det fyllet du liker best. Bildet viser en variant med serranoskinke og gorgonzola. Verdens enkleste sjokoladekake lager du med oppskriften fra bloggen "Kjøkkentjeneste". Det mener iallefall bloggeren selv. "Rask å lage, billig og kun med helt ordinære ingredienser", skriver hun. Ina anbefaler også å servere kaken som små munnfuller i tapasparty. Da skjærer hun små stykker, og pynter eventuelt med litt glasur. En mer klassisk oppskrift på brownies får du fra "Marias Salt og Søtt". Hun er alltid på jakt etter den ultimate oppskriften, og dette er det nærmeste hun har kommet, skriver hun. Kaken har en dyp, mørk og fyldig sjokoladesmak, og den er så saftig at en bit kan nesten smelte i munnen... frister Maria i bloggen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.