Helgens beste mattips

Kylling står på menyen denne helgen. Her får du tre gode oppskrifter fra norske matbloggere. Og en deilig Oreo-ostekake til dessert. Vel bekomme!

(upublisert) Opprettet
Denne lettvinte retten med kylling i langpanne med ost og fløtesaus kommer fra blogger og SOL-vert Fru Timian. Hun kaller den "arvekylling" fordi det er en oppskrift som går i arv, ikke fra generasjon til generasjon, men fra selskap til selskap. Det lover godt. Langpanne-kylling er en sikker vinner når du har mange til middag. Den serveres gjerne med ris eller pasta ved siden av. (Foto: frutimian.no) Hva passer bedre som snacks til TV-kvelden enn deilig quesedilla fylt med kylling, pesto og ost? Det er bloggen Marias Salt og Søtt som har laget denne italienske vrien på hvetetortillas. Det kan være en utfordring å snu quesedillaen i stekepannen. Har du to tallerkner går det lettere. Se fremgangsmåten i kommentarfeltet til oppskriften. (Foto: marias-saltogsott.blogspot.com) Enkel og stressfri søndagsmiddag får du med helstekt kylling i ovn fra bloggen Mat på Bordet. Tilbehøret med poteter og løk setter du i ovnen samtidig, og spinaten tilberedes mens kyllingen hviler. Trenger du tips til hvordan du lager retten? Klikk på bildet, og les steg-for-steg-forklaringen. (Foto: matpaabordet.com) Fantastisk fristende og lekker Oreo-ostekake kommer fra bloggen Enestående Mat. Vi tror den vil passe perfekt som en søt avslutning på helgemåltidet. Oppskriften finner du her. Kaken kan du lage dagen før, og sette i kjøleskapet over natten, eller i minimum 6-8 timer. (Foto: enestaaendemat.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.