Annonse

Helgens beste mattips

Frem til midten av mars er rekene på sitt saftigste og fulle av rogn. Så nyt dem nå!

Enklere blir det ikke. Serverer du rekene naturell med brød og majones er middagen klar på en-to-tre. Perfekt for vennefest på lørdagskvelden. Og vil du utfordre deg selv litt, kan du prøve hjemmelaget majones fra bloggen Kjøkkentjeneste. I tillegg til at reker er forholdsvis rimelig festmat og et utmerket utgangspunkt for en mengde andre spennende retter, skriver Ina på bloggen sin. Noen mener at majones er vanskelig å lage. Jeg har imidlertid funnet ut at dersom man følger noen få og enkle regler er ikke majones vanskeligere å få til enn å piske eggedosis, tipser Ina. Når søndagen kommer, og du har rester igjen av rekene, lager du en kjapp pastarett. Prøv denne med fløte, paprika og squash fra Trines Matblogg. Dette er en rett vi ofte lager hjemme hos, da jeg som regel har et glass med store, rensede reker på lur, skriver Trine. Det er lov å jukse, altså. Og dessert vil vi ha! Disse lekre små ostekakene med aprikos fra Mat på Bordetser farlig gode ut. Lykke til! Ina fra Mat på Bordet tipser om at du kan selvsagt bruke andre typer syltetøy som glasur - bringebær, kirsebær, sitrus, bare for å nevne noen....

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder