Hamburger på grill og pavlova med bringebær

Grillmat hører sommeren til! Prøv en innbakt hamburger denne helgen.

(upublisert) Opprettet
Bloggen Fru Timian har laget sin egen versjon av grillburgeren. Dette er en saftig innbakt variant med en liten ostebit i midten. Og hjemmelagde hamburgerbrød: Når det kommer til stykket er det ikke mye annet på grillen som slår en saftig, glohet hamburger, synes Fru Timian. (Foto: frutimian.no) Grys Kjøkkenskriverier gir oss en fin liste over tilbehør til sommermat. Til hamburgeren passer det fint med tomatsalat med avocado og lime: En liten salat som smaker godt alene, eller som tilbehør til bla.stekt fisk, skriver Gry. (Foto: gryskjokkenskriverier.blogspot.no) Nå er det bringebærsesong, og kanskje plukker du bærene selv? Det er godt å ha liggende bær i frysen til resten av året. Lekker sommerdessert er pavlova fra Kjøkkentjeneste: Det er en dessert jeg stadig kommer tilbake til, både fordi den ser så staselig ut på tallerkenen, er noenlunde overkommelig å lage, skriver Ina. (Foto: kjoekkentjeneste.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.