Gulrotsuppe med ingefær og sunne smoothies

Denne uka satser vi på noe lett og sunt i helgen - enkelt og greit.

(upublisert) Opprettet
Hvorfor ikke starte med en herlig gulrotsuppe med ingefær? Gulrot, potet og løk er ingredienser de fleste av oss har liggende i kjøleskapet. Prøv denne enkle oppskriften fra Kristins Middagstips:  Ønsker du mer smak, kan du drysse litt bacon eller ristede gresskarkjerner i suppen. (Foto: kristinsmiddagstips.blogspot.com) Til hovedrett velger vi skinkesurret torsk med lun linsesalat fra Marias Salt og Søtt. "Mitt hjem er som kjent ikke noe lavkarbo-hjem, men jeg har sikkert ikke vondt av en middag med litt mindre ris og pasta innimellom," skriver Maria, og disker opp med denne lekre retten: Maria tilbreder hele torskeretten i stekeovnen, og alt er ferdig etter ca. 25 minutter. (Foto: marias-saltogsott.blogspot.com) Til dessert vil vi ha forfriskende smoothies! Enklere blir det ikke, og du kan variere smaken etter hvilken frukt du har hjemme. Prøv denne oppskriften fra Ingvilds matblogg: Smoothie er en grei måte å få i seg en god porsjon av 6 om dagen på en variert måte. Vi pleier innimellom å ha det som dessert etter middag. Eller til frokost til hverdags, skriver Ingvild. (Foto: ingvildsmatblogg.blogspot.com)) Trenger du tips til hvordan du lager smoothies? Ta en titt på denne trinn-for-trinn-videoen, og få hjelp til å komme i gang:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.