Groovy pølser med frisk ferskenketchup

Nordmenn har fått smaket på krydrete pølser. Disse er smakssatt med en den argentinske krydderblandingen Chimmychurry med blant annet urter og hvitløk. De blir ekstra eksotiske med ferskenketchup!

(upublisert) Opprettet
Groovy kylling- og svinepølser og ketchup laget av fersken? Dette er noe utenom det vanlige!

Groovy Chicken and Pork-pølser

Lag noen små snitt i pølsen før den skal stekes eller grilles på middels varme.

Ferskenketchup

1 lime 1 sitron 1 boks hermetisk fersken 1 ts Tabasco 2 dl sukker 1 dl eddik 2 ss smør Fremgangsmåte Rasp av lime- og sitronskallet og press ut saften. Ha alt i en dyp kjele. Hell ut væsken fra ferskenboksen og ha frukten over i kjelen. Tilsett Tabasco, sukker og eddik. Kok opp samtidig som du blander med stavmikser, slik at blandingen får en purékonsistens. Reduser deretter på svak varme, til blandingen får en tilnærmet ketchupkonsistens. Ha til slutt i smøret og juster smaken etter ønske med sukker eller eddik. Nytes avkjølt. Ketchupen kan oppevares tett i kjøleskapet i flere uker.

Flere grilloppskrifter:

Relatert-artikkel-Gilde-Kla relatert-Gilde-Klassikere-S

Sommerkoteletter med grønn nøttesalat

BBQ spareribs med grillet squashsalat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.