Glutenfri blåbærkake

Denne lekre kaken er bakt uten mel, og inneholder bare naturlig sukker fra frukt. En litt sunnere kake du lager i en fei!

(upublisert) Opprettet
Blikkfang på kakebordet! Med denne kaken får du garantert oppmerksomhet fra gjestene dine. Her er blåbærkaken alle liker - om du spiser gluten- og melkefritt eller ei. Bakt helt uten steking - med mandler i bunnen og blåbær på toppen er dette en vinner! Vi fant oppskriften på NRK Mat, og kaken kommer fra den populære TV-serien Hygge i Strömsö. Det er en finsk livsstilsserie som sendes på NRK 1 med blant annet mange gode matoppskrifter. blaabaerkakenrkBlikkfang på kakebordet! Bakt uten melkeprodukter og gluten - her er kaken fra den populære finske TV-serien Hygge i Strömsö som går på NRK. Foto: Fra TV-serien Hygge i Strömsö/YLE. Blåbærkaken til hovedrolleinnehaver Alexandra De Paoli kan se ut som en blå ostekake, men den inneholder ingen melkeprodukter. Hva med å prøve denne til kaffen? Blåbær får du kjøpt i butikken hele året, og dadler får du i grøntavdelingen i dagligvarebutikken. Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.