Genialt triks åpner pistasjnøtter på null komma niks

Helt uten hjelpemidler. Hvorfor har vi ikke tenkt på dette før?

(upublisert) Opprettet
Pistasjnøtter er herlige, men også hakket vanskeligere å spise enn nøtter flest. De gapende, vidåpne eksemplarene er selvsagt ålreite, men hvem har vel ikke frustrert seg over luringene nederst i posen som bare såvidt åpner på slusa?

Glem den hodepina, og dropp i hvert fall å ødelegge tennene eller neglene på de kjipeste nøttene: Vi har kommet over et glimrende triks som gjør selv de vanskeligste pistasjnøttene til en lek.

  Øverst på denne sida ser du den lille videoen vi har spilt inn av teknikken, som ikke krever andre verktøy enn et par pistasjnøtter. Det er til og med litt gøy. Likte du dette knepet? Da setter du sikkert pris på tips til hvordan du skreller et kokt egg på bare sekunder eller sjekker at avokadoen er moden også! Har du forslag til andre kule knep vi kan illustrere, eller dine egne lure måter å løse små hverdagsproblemer på? Del dem gjerne i kommentarfeltet, eller på SOLs Facebook-side

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.