Vis mer

Genialt: Slik skreller du appelsinen kjappest

Raskt og helt uten søl.

(upublisert) Opprettet


Det er ingen tvil om at påska er høytid for appelsin her til lands.

Men er det én frukt som blir grisete når den skrelles, er det appelsinen. Du har vel både opplevd at skallet er vanskelig å få av og at saften ofte renner nedover fingrene.

For å gjøre det litt enklere har SOL derfor samlet fire enkle måter å skrelle påskefrukta på:





  1. Enkelt: Bruk en kniv




  2. Skrell appelsinen klar i båter




  3. Eller prøv «The russian way»




  4. Bruk enden på en skje eller en gaffel






Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.