Genial idè: Matbutikken selger kuttede grønnsaker som smågodt

- Nå blir det mindre sløsing.

(upublisert) Opprettet


Er du lei av å stå en evighet på kjøkkenet og kutte grønnsaker? Eller kaste halve agurken fordi du måtte kjøpe en hel bare til deg selv?

Det har et knippe New World-butikker på New Zealand forsøkt å gjøre noe med. Ideen er enkel:

De har kuttet opp alle grønnsakene og selger det i løsvekt - akkurat som smågodt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Twitter-brukeren iStad4LadyGaga var blant de første som delte bildet på Twitter. Og siden det har den utradisjonelle grønnsaksdisken fått massiv oppmerksomhet på sosiale medier verden over.

Chris Grace, eieren av New World-butikken i Te Rapa, forteller til Stuff.co.nz at ideen har slått an selv om prisen er noe høyere enn vanlig.

- Nå blir det mindre sløsing. Folk kan plukke akkurat så mye de tror de kommer til å spise. De slipper også den fysiske og tidkrevende anstrengelsen fra å kutte grønnsakene, sier Grace.

Kommer Kiwi, Coop og Rema 1000 til å følge etter? Det vil tiden vise.Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.