Fristende tomatsuppe og hjemmelaget tursjokolade

Denne helgen drar vi ut på tur - og tar med oss pizzasnurrer og hjemmelaget sjokolade i sekken.

(upublisert) Opprettet
Tomatsuppe er en uslåelig vinner hos store og små! Vi fant denne lekre italienske varianten med parmesan-kjøttboller på bloggen Passion 4 baking. Perfekt som et lite helgemåltid. Jeg elsker å lage denne når jeg har lyst på noe raskt og godt, forteller Manuela fra Passion 4 Baking.   Kjøttbollene stekes kun i fem minutter. Resten av tiden skal de koke i suppen. Vi satser på fint turvær og tar med oss pizzasnurrene fra Cathrines matblogg som niste. Har du rester av kjøttsaus stående i kjøleskapet er disse ekstra enkle å lage. Nydelige å ha med på tur! Etter frysing tiner jeg dem, og setter i ovnen ved 150 grader i ca 5 minutter. Da blir de helt som ferske igjen! skriver Cathrine. Noe søtt må vi også ha med på turen! Disse uimotståelige bildene fant vi på bloggen Good Cupcakes Good. Her har Caroline blandet kjeks, sjokolade, nøtter og marshmallows. Mmm...god tur, sier vi! Easy peasy å lage og smellgodt! skriver Caroline om denne sjokoladen med ristede hasselnøtter og havsalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.