Fra vaniljesaus til kake på 1-2-3

Her får du oppskriften.

(upublisert) Opprettet


Trenger du en rask kake til kaffen, foreldremøtet eller helgeturen? Med en kartong vaniljesaus i huset lager du denne superpopulære kaken i en fei. Oppskriften finner du her: Saftig vaniljekake. NB! Kaken er helt eggefri, så den passer godt for eggallergikere også.

Tryll med vaniljesaus! Etter 40 minutter serverer du denne saftige kaken med kanel og sukker på toppen. Foto: Synøve Dreyer.

Foretrekker du sjokoladekake? Fortvil ikke, her finner du en variant av den samme kaken men med smeltet sjokolade og kakao: Supersaftig sjokokake med vaniljesaus.

Saftig, søtt og godt! Sjokoladekake bakt med ferdig vaniljesaus kan gjerne bakes dagen før, og egner seg godt til frysing. Foto: Tine.no/Stian Broch.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.