Fire fristende eggeretter

Ingen påske uten egg! Ta med deg disse oppskriftene til lange påskelunsjer og frokoster.

(upublisert) Opprettet
Hvorfor ikke overraske familien med en lekker laks- og spinatpai? "En genial rett å lage til mange", skriver Lars på bloggen sin Lars spiser, drikker og synser: Jeg jukser alltid når den enkle løsningen er like god som den vansklige, røper Lars. Han kjøpte paideig i butikken. (Foto: larsspiserdrikkerogsynser.matprat.no) Hjemmelaget eggesalat passer fint til lunsjbordet i påsken. Billig, enkelt og supergodt, skriver Tor Erik fra Ordentligmat.no om denne oppskriften: Den kan krydres opp med chilli, karri, urter eller hva du måtte føle for. Tar du i pillede reker er blir det en luksusvariant, tipser Tor Erik. (Foto: ordentligmat.no) Skal du ut på tur, tar du med deg omelett-tortillaene til ChocoLanas matblogg. Hun kaller dem eggrito, og vi tror de vil passe fint som niste på påsketur. Vi laget enkel omelett, la på pepperoni og avsluttet med salatrester.  Det ble kjempegodt, skriver Svetlana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.com) Noe søtt må vi ha på langfredag også! Bloggen Enestående Mat kaller denne kaken "påskefristelse", og andre kaller den suksessterte. Nyt en deilig, luftig mandelbunn, kombinert med myk eggekrem: Sabla god kake skriver Anne Cathrine fra Kristiansand om sin egen kake. Hun tipser om at den kan fryses når den er helt ferdig. (Foto: enestaaendemat.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.