Fem varmende supper

På kalde høstkvelder smaker det ekstra godt med varme supper. Her er matekspertens forslag.

SOLs  matekspert Marit Røttingsnes Westlie er matskribent og kokebokforfatter, og driver bloggen Fru Timian. - Jeg er en stor suppeelsker og lager supper til middag både titt og ofte, sier hun. Å lage en god suppe trenger ikke å ta lang tid. Har du kraft i fryseren, kan du selvfølgelig bruke det. Velg kraft eller buljong med så lite tilsatt salt som mulig dersom du kjøper ferdig i butikken. Så lett lager du en deilig kyllingsuppe: Lyst på pølse- og grønnsaksuppe i en travel hverdag? Følger du oppskriften i Trines Matblogg, får du en kjempegod suppe på 1-2-3: Er du smart når du lager kjøttsuppe, lager du dobbel porsjon. Da gjør du enkelt og greit om suppa til lapskaus dag nummer to. Dette er min egen oppskrift på kjøttsuppe og lapskaus: Har du lyst til å koke ertesuppe med svineknoke akkurat som Ingrid Espelig Hovig gjorde? Da er det bare å følge denne videoen. Akkurat like sjarmerende som hun bestandig har vært: Potetsuppe er både godt og billig og kan varieres riktig så mye. Her er en versjon med løk, selleri og ost i tillegg til potetene, selvfølgelig. Langkokte oksehaler blir en fantastisk god suppe. Det er sjelden du får kjøpt oksehaler i en vanlig butikk, men alle som selger ferskt kjøtt fra en betjent disk, kan skaffe deg oksehaler på én eller to dagers varsel. Da kan du bruke denne oppskriften: Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Formel E forklart fra innsiden

ELBIL24.NO

Formel E forklart fra innsiden

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder