Enkle kyllingkjøttboller og karamelliserte fersken

Visste du at fersken er i sesong nå? I helgen anbefaler vi dem ovnsbakte med timian og vanilje.

(upublisert) Opprettet
Sommeren er her - og det smaker godt med en lett salat til middag eller forrett. Denne tunfisksalaten fra bloggen Sunne Fristelser er med kesam, hvitløk og paprika: Tunfisk på boks er proteinrikt, sunt og godt! I denne oppskriften har jeg benyttet kesam istenfor majones eller rømme fordi kesam er et magrere alternativ, skriver Inger Lise. (Foto: sunnefristelser.no) Til salaten passer det fint med en delikat, gul fletteloff fra Cecilies Lykke. Kanskje greier du å overraske noen rundt bordet også? Jeg har brukt gurkemeie for å få den gul. Det er bare noe med gul loff som får meg skikkelig glad! skriver Cecilie. (Foto: cecilieslykke.blogspot.no) Anne Cathrine fra Enestående Mat har latt seg inspirere av matbloggen Kjøkkentjeneste, og laget kjøttboller stekt i ovnen. Disse kyllingkjøttbollene er med hvitløk og persille: Ha hvitløksbollene i pastasalater, og andre salater, pastaretter, på pizza, i gryteretter, med fløtesaus og tyttebærsyltetøy… tipser Anne Cathrine. (Foto: enestaaendemat.no) Til dessert denne helgen velger vi ovnsbakte fersken. Denne oppskriften er fra bloggen Matlidenskap, og viser trinn-for-trinn hvordan du går frem: Server lun fersken med sirup fra pannen og frisk timian eller sitrontimian. Jeg liker min best med vaniljeis, skriver Bjørnar. (Foto: matlidenskap.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her er en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.