Enkle kyllingkjøttboller og karamelliserte fersken

Visste du at fersken er i sesong nå? I helgen anbefaler vi dem ovnsbakte med timian og vanilje.

Sommeren er her - og det smaker godt med en lett salat til middag eller forrett. Denne tunfisksalaten fra bloggen Sunne Fristelser er med kesam, hvitløk og paprika: Tunfisk på boks er proteinrikt, sunt og godt! I denne oppskriften har jeg benyttet kesam istenfor majones eller rømme fordi kesam er et magrere alternativ, skriver Inger Lise. (Foto: sunnefristelser.no) Til salaten passer det fint med en delikat, gul fletteloff fra Cecilies Lykke. Kanskje greier du å overraske noen rundt bordet også? Jeg har brukt gurkemeie for å få den gul. Det er bare noe med gul loff som får meg skikkelig glad! skriver Cecilie. (Foto: cecilieslykke.blogspot.no) Anne Cathrine fra Enestående Mat har latt seg inspirere av matbloggen Kjøkkentjeneste, og laget kjøttboller stekt i ovnen. Disse kyllingkjøttbollene er med hvitløk og persille: Ha hvitløksbollene i pastasalater, og andre salater, pastaretter, på pizza, i gryteretter, med fløtesaus og tyttebærsyltetøy… tipser Anne Cathrine. (Foto: enestaaendemat.no) Til dessert denne helgen velger vi ovnsbakte fersken. Denne oppskriften er fra bloggen Matlidenskap, og viser trinn-for-trinn hvordan du går frem: Server lun fersken med sirup fra pannen og frisk timian eller sitrontimian. Jeg liker min best med vaniljeis, skriver Bjørnar. (Foto: matlidenskap.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her er en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder