Enkel kyllinggryte med tomat og saftig blåbærkake

Denne helgen anbefaler vi mat med sesongens bær og grønnsaker. Blant annet stikkelsbær!

(upublisert) Opprettet
Alltidsulten.com byr på ukas utvalgte kyllinggryte med cherrytomater og løk. Den passer  fint både som fredagskos og til søndagsmiddag: - Denne gryta er kjempegod, og superenkel er den og! skriver Emelie. (Foto: alltidsulten.com) Til dessert har vi lyst til å prøve denne myke, saftige blåbærkaken med deilig ostekrem fra Chocolanas matblogg. Har du ikke blåbær kan du bruke andre typer, f. eks. bringebær. Enhver blåbærelsker vil elske denne kaken! Jeg anbefaler å lage den samme dag som den skal spises, da den er aller best når den er nybakt og ennå litt lunken, skriver Svetlana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.no) Vil du lage noe skikkelig lekkert til ostefatet imponerer du med hjemmelaget stikkelsbærgelé med valnøtter. Har du ikke disse i hagen, finner du dem hos grønthandlerene nå. Geléen passer også fint som gave! Prøv denne til ost som f.eks. roquefort og et godt brød eller salte kjeks, og gjerne en god dessertvin, anbefaler Mariann. (Foto: mariannmat.wordpress.com) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.