En litt sunnere kake med skyr, jordbær og moreller

Sommerens vinner på kakefronten - luftig fromasjkake i to lag med fettfri skyr og friske bær.

(upublisert) Opprettet
Denne overdådige festkaken er laget av skyr - en fettfri og proteinrik yoghurt som opprinnelig kommer fra Island. – En sommerkake du kan spise med god samvittighet! skriver Kristine Ilstad, innehaver av bakebloggen Det søte liv. I den fristende to-lags fromasjkaken har hun eksperimentert med to typer skyr. Et av lagene er fylt med skyr med vaniljesmak, og det andre er fylt med kirsebærsmak. Men du kan selvfølgelig velge den smaken du foretrekker. skyrkake Du kan med fordel lage kaken dagen før den skal serveres, fordi formen må stå 4-5 timer i kjøleskapet slik at fromasjen stivner helt. skyrkake Denne luftige kaken med friske moreller og jordbær er både litt sunnere enn andre kaker, samtidig som den er et blikkfang på kakebordet. Perfekt for årets sommerfester. skyrkake Se oppskriften på skyrkake med vanilje, jordbær og moreller på bloggen Det søte liv. skyrkake skyrkake

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.