Egg- og baconsalat og bringebærsufflé

Denne helgen byr vi på lette måltider - salat, sterk fiskesuppe og bringebær til dessert.

(upublisert) Opprettet
Om sommeren smaker det deilig med noe lett. Denne fargerike salaten fra Kristins Middagstips er med hardkokte egg og bacon i terninger: Nå kan du spise egg og bacon til hverdags med bedre samvittighet! skriver Kristin på bloggen sin. (Foto:kristinsmiddagstips.blogspot.no) Fiskesuppe med reker, tomat og chili fra Chocolanas Matblogg er full av smak, og serveres med varme ostesmørbrød: - Nydelig og litt sterk fiskesuppe, som tar ca en halv time å lage, sier Svetlana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.no) Går det an å lage en dessert uten så mange kalorier? Jada, det går fint! Bringebærsufflé har "sødme, fylde og god smak i skjønn forening samtidig som kaloriinnholdet er på sparebluss," i følge Fru Timian: Her bruker jeg bringebær, men du kan også bruke bjørnebær, jordbær og rips. Både ferske og frosne, forklarer Fru Timian. (Foto: frutimian.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer