Du skal ha veldig stødige hender for å åpne ølet slik

Til gjengjeld åpner du fem flasker samtidig i en fei. Ikke prøv dette hjemme!

(upublisert) Opprettet
Noe sier oss at det skal godt gjøres å ha så dårlig tid at du bare  åpne fem flasker øl (eller julebrus) med én gang, og likevel har tid til å ta deg en øl (eller julebrus). Kanskje hvis du jobber i bar? Vel, da får du sikkert ikke lov til å bruke dette trikset på jobb uansett. I videoen øverst ser du at det er mulig - uten at vi på noe vis oppfordrer til det - å åpne fem flasker med valgfritt innhold på nulltid. Gitt at du er stødig på hånda og har ei motorsag i vedskjulet, da. Om problemet heller er at du mangler en åpner, vil vi nok anbefale å bruke litt andre metoder. Hva med å åpne flaska med et papirark, for eksempel? Hvis det er for dølt, har videoen under 65 andre måter å åpne ølflaska på. Langt fra alle egner seg innendørs, bare så du er advart.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.