Dette taco-trikset bør du prøve

Unngå å søle med fredagstacoen.

(upublisert) Opprettet
Å fylle et tacoskjell er neppe det største problemet du kommer til å støte på i livet, men du kan ikke nekte for at det er irriterende når kjøttdeigen og osten renner ut av skjellet før du rekker å ta en bit.
I stedet for å kunne nyte tacoen fortest mulig, må du heller bruke tiden på å stadig sørge for at ingrediensene holder seg på plass. Men det er faktisk ikke så mye som skal til for å løse taco-problemet.  Alt du trenger for å holde skjellet stabilt, er en gaffel. Tre tennene på gaffelen inn på den buede delen av tacoskjellet for å holde det stabilt. De to midterste tennene skal være inne skjellet, mens de ytterste skal støtte opp på utsiden. Nå gå taco-fyllingen i en fei, og du kan nyte maten med en gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.