Vis mer

Dette glasur-trikset løfter kanelbollene til et nytt nivå

Kanelboller er ikke bare kanelboller. Det er glasuren som skiller de knallgode fra de gode.

(upublisert) Opprettet
– Disse er kanongode! skriver Ina på bloggen sin Mat på bordet. Vi tror på henne, og ble nysgjerrige på glasuren.

Den er laget med kremost, og helles over kanelbollene mens de fortsatt er varme.

– Hell enda litt mer på når de er helt avkjølte, tipser hun.

Glasuren lager du mens kanelbollene steker. Den er laget av kremost, smør, vaniljeekstrakt og sitronsaft. Etter at du har helt på glasuren må bollene avkjøles litt.

– Spis gjerne mens de fortsatt er litt lunkne, skriver Ina.

Se oppskrift på kanelboller med kremostglasur på bloggen Mat på bordet. 

kanelbolle_med_kremostglasurcrop700_lfej3pKanelboller med kremostglasur er en av Inas favoritter. Foto: Matpaabordet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.