Dette glasur-trikset løfter kanelbollene til et nytt nivå

Kanelboller er ikke bare kanelboller. Det er glasuren som skiller de knallgode fra de gode.

– Disse er kanongode! skriver Ina på bloggen sin Mat på bordet. Vi tror på henne, og ble nysgjerrige på glasuren.

Den er laget med kremost, og helles over kanelbollene mens de fortsatt er varme.

– Hell enda litt mer på når de er helt avkjølte, tipser hun.

Glasuren lager du mens kanelbollene steker. Den er laget av kremost, smør, vaniljeekstrakt og sitronsaft. Etter at du har helt på glasuren må bollene avkjøles litt.

– Spis gjerne mens de fortsatt er litt lunkne, skriver Ina.

Se oppskrift på kanelboller med kremostglasur på bloggen Mat på bordet. 

kanelbolle_med_kremostglasurcrop700_lfej3pKanelboller med kremostglasur er en av Inas favoritter. Foto: Matpaabordet.no

Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Slik blir Porsche Taycan innvendig

ELBIL24.NO

Slik blir Porsche Taycan innvendig

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder