Det store middagsoppskrift-indekset

Synes du det er vrient å finne på noe nytt til middag hver eneste dag? SOL gjør planleggingen litt enklere, og samler middagsoppskrifter for deg!

(upublisert) Opprettet

SOL Mat samler vi inn oppskrifter fra norske matblogger og matnettsteder, slik at det blir lettere for deg å finne akkurat det du har lyst på. Vi samler oppskriftene på temasider, organisert etter hovedingrediens, og har sider for alt fra vafler og søte kaker til kjøtt, fisk og fjærkre.

Under finner du innganger til flere ulike temasider med middagsforslag. Det tikker inn nye oppskrifter på temasidene hver eneste dag, så du finner garantert noe som frister!

Biff Burger
Fisk Fårikål
Kylling Laks
Lam Pasta
Pastasalat Pizza
Suppe Taco
Vegetar Vilt
vegetar vilt
  Og hver eneste uke tikker det inn nye og ferske menyer for hele uken på SOL Mat: Ukemeny (det er en nyttig side å bokmerke). Har du forresten fått med deg nye SOL TV Mat?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.