Vis mer

Den ultimate festkaken til påske

Sitronpavlova er påskekaken "to die for"! Herlig lagkake med marengs, sukkerbrød og sitronkrem toppet med vispet kremfløte.

(upublisert) Opprettet
– Trine lager en sitronpavlova «to die for» skriver redaktøren av magasinet Vakre Hjem og Interiør.

Hun snakker selvfølgelig om denne drømmen av en gul påskekake fylt med marengs, sitronkrem og pisket krem fra bloggen Klisjehjemmet.

Bloggeren kombinerer to kakefavoritter i en og samme kake.

Her er det både sukkerbrød og marengsbunn som du lagvis monterer med sitronkrem og vispet kremfløte. Topp gjerne med noen dekorative sitronskiver og revet sitronskall.

I påsken koser vi oss gjerne litt ekstra. Server denne som en deilig avslutning på et godt måltid, eller til kaffen etterpå. Pavlovaen er en garantert vinner på kakebordet.

– Noe for helgekosen kanskje? foreslår redaktøren av Vakre Hjem.

Se oppskriften på sitronpavlova på nettsiden til interiørmagasinet Vakre Hjem.

sitronkakePåskedrøm! Pavlova og sukkerbrød fylt med sitronkrem toppet med vispet kremfløte, er vår påskefavoritt i år. Styling: Tone Kroken Foto: Yvonne Wilhelmsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.