Annonse

Den perfekte eggerøren

En lang frokost hører med på første påskedag - med egg i alle varianter. Og litt sjokolade til slutt.

Med hardkokte egg, paprika og sukkerkulør overrasker du alle ved frokostbordet i påsken med denne oppskiften fra bloggen Reminiscence: Kreativt! Reminiscence lot fantasien løpe løpsk og skapte disse nusselige hønene. (Foto: reminiscence.blogspot.com) Lag den perfekte eggerøren til frokost. Matblogger Cathrine Øyen gir oss oppskriften "Eggerøre a la Schønberg Erken", og avslører at noe av hemmeligheten ligger i å tilsette en smørklatt helt til slutt:  Eksperttips fra Cathrine: Du skal IKKE røre, bare trekke eggemassen inn mot midten. Les resten av tipsene ved å klikke på bildet. (Foto: cathrineoyen.blogspot.com) Er du ingen morgenfugl, og starter dagen med en sen frokost, kan ostesufflé være et deilig alternativ. Den er ikke så vanskelig å lage som mange tror. Her ser du en trinn-for-trinn-video som hjelper deg i gang: Og har du ikke fått påskeegg enda, kan du prøve deg på disse sjokoladeskjeene til Caroline fra bloggen Good Cupcakes Good. Gjerne til frokost! Deilig påskesnop. Sønnen min elsket disse. Han plukket først av eggene og sleiket i seg sjokoladen, skriver Caroline. (Foto: goodcupcakesgood.blogspot.com)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder