Vis mer

Den beste sommerkaken lager du med bare 6 ingredienser

Sommerfavoritt! Knasende sprø bunn av Bixit-kjeks er toppet med vispet kremost og pisket krem. Bær på toppen. Ferdig!

(upublisert) Opprettet
– Snart er det sommer, og jeg liker å bake kaker det ikke tar lang tid å lage, smaker godt og som passer perfekt på grillbordet etter en deilig middag! skriver Kaja på bloggen sin Bykajagun.

Hun har truffet blink med denne fristende jordbærdrømmen av en ostekake alle klarer å lage.

Bunnen lager hun av 1 pakke kjeks og smør. Kremen røres sammen av 1 pakke med kremost, melis, fløte og sitronsaft. Det er det hele.

Jordbær eller annen frukt i biter setter et fargerikt og fristende preg på kaken.

– Skjær opp bær som du pynter toppen med. Jeg har brukt jordbær i dag! Bruk de bærene du liker best, skriver hun på bloggen.

Hun tipser også om at hvis du ikke har tid til å vente på at bunnen stivner i 4 timer kan du lage den i paiform isteden. Lykke til!

Se oppskrift på jordbærkake til sommeren på bloggen bykajagun.

oppskrift på jordbærkakeSommerfavoritt! Knasende sprø bunn av en pakke Bixit-kjeks er toppet med kremost og pisket fløte. Foto: bykajagun.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.