Brownies med mørk sjokolade

Saftige brownies blir vi aldri lei! Vi gir deg de 2 viktigste baketriksene.

(upublisert) Opprettet
Trenger vi enda en oppskrift på brownies? Jada, vi gjør det! Denne ser så deilig ut at vi måtte dele den med flere. Denne utrolig saftige sjokoladekaken baker du i langpannen, og den er litt luftigere enn vanlig brownies, forteller bloggeren Fru Timian, som har laget oppskriften. For å få perfekte brownies må du følge dette trikset hennes: – Putt alle ingrediensene i en bolle, og rør dem lynkjapt sammen, røper Fru Timian. Så ikke stå og dvel, eller rør for lenge, for da mister den sin luftighet og sitt seige særpreg. brownie-med-mørk-sjokolade Triks nr 2 er å og ikke steke browniesene for lenge. Det er en typisk nybegynnerfeil å gjøre det. De må ikke bli gjennomstekte, så pass på tiden, og ta kaken ut i tide. Lykke til! brownie Alle foto: frutimian.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.