Annonse

Bedre påsketur med deilig turmat

Nå skal ikke vi legge oss ut med kakao-, brødskive- og appelsinentusiastene, men det er faktisk lov å tenke nytt rundt påsketur-matpakken.

Alle oppskriftene i denne saken er hentet fra matredaksjoner og -blogger som lar oss samle og vise frem innholdet deres på våre matsider. På SOL Mat finner du massevis av oppskrifter og tips og inspirasjon til god mat. Ta en titt, kanskje du finner noe du vil lage i dag?

Pizzasnurrer - en oppskrift fra Lillians Matblogg

Disse kan du fylle med nesten hva du vil! (foto: Lillians Matblogg)Disse kan du fylle med nesten hva du vil! (foto: Lillians Matblogg) - Barnebursdagsfavoritt eller deilig helgemat for hele familien, forsikrer Lillian i Lillians Matblogg. De er sikkert knallgode kalde og kommer til å skape jubelstemning dersom de dukker opp under rastepausen på skitur.

Lunsjvafler - en oppskrift fra Lise von Krogh

Vafler er knallgodt, men er ikke alltid like mettende. Hemmeligheten er å oppjustere mengden sammalt hvetemel. (foto: Lise von Krogh)Vafler er knallgodt, men er ikke alltid like mettende. Hemmeligheten er å oppjustere mengden sammalt hvetemel. (foto: Lise von Krogh) - Vafler egner seg som lunsjmat. Du bare bytter ut noe av hvetemelet med fint sammalt og serverer dem med deilig pålegg som brunost, hvitost og syltetøy, skriver Lise von Krogh.

 Krydderkake - en oppskrift fra ganske enkelt

Lune krydder passer perfekt sammen med smaken av frisk kremost (foto: Ganske enkelt)Lune krydder passer perfekt sammen med smaken av frisk kremost (foto: Ganske enkelt) - En grei kake som passer til å ta med på tur i påsken, en velsmakende og holdbar kake med mye mat i, skriver bloggeren bak ganske enkelt. Perfekt, sier vi!

Kaninboller - en oppskrift fra reminiscence kitchen

Med vennlig hilsen påskeharen? (foto: reminiscence kitchen)Med vennlig hilsen påskeharen? (foto: reminiscence kitchen) Disse måtte bare med i påsketurmat-artikkelen vår, for de er så innmari søte! Kaninbollene er jo egentlig helt vanlig boller med kanel, men harepus-fasongen (sett bakfra) gjør at de skiller seg litt ut fra mengden. - Spar litt deig til kaninhalene som du ruller ut i kuler, skriver reminiscence kitchen-bloggeren. Så ønsker vi god tur (eller god innepåske, til deg som ikke syns det frister så veldig med friluft). Husk at det finnes flere gode påskeoppskrifter (og godsaker som passer når som helst) på våre matsider. Og tusen takk til fantastiske bloggere og redaksjoner som deler sitt innhold med oss på SOL Mat!