Bacon, kjøttdeig og ost. Denne retten har ALT

Kjøttelskere, se her!

(upublisert) Opprettet
Er du glad i kjøtt? Da er sannsynligheten stor for at denne retten er midt i blinken for deg. Kjøttdeig, bacon, BBQ-saus, ost og nachos er alt du trenger for å lage dette herremåltidet.
Spre bacon, kjøttdeig og ost utover en bambusmatte. Rull så sammen. (Utdrag: Cook WithMeat/YouTube) Stek på 180 grader og pensle med BBQ-saus etter 25 minutter. Etter ytterlige ti minutter i ovnen, bør den være gjennomstekt. Pensle gjerne med enda mer BBQ-saus de siste fem minuttene. (Utdrag: Cook WithMeat/YouTube) Kronen på verket er å kle de fantastiske baconrullene med knuste nachos eller sprøstekt løk. Del så opp og server. (Utdrag: Cook WithMeat/YouTube) Vips, har du en slags sushi for kjøttelskere. Den blir ekstra god om du steker den på grillen. Se hele fremgangsmåten her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.