4 genialt gode snacks i muffinsbrett

Taco, pizza, omelett eller pannekake? Alt kan lages i et muffinsbrett. Her er 4 oppskrifter.

(upublisert) Opprettet

1. Tacomuffins fra bloggen Mat med Marith

Disse er superenkle! Klipp opp en tortillalefse i fire, fordel i formene, fyll med tacosaus og valgfritt kjøtt, og strø ost på toppen. Noen minutter i ovn - ferdig! Ta med på tur, i matpakken, som kveldsmat m.m. Les resten av oppskriften på bloggen Mat med Marith. – Yummimat! Disse tortillamuffinsene er så enkle og gode, og kan fint ligge i kjøleskap, evt fryses, skriver Marith på bloggen sin. Foto: matmedmarith.blogg.no.

2. Pannekakemuffins fra bloggen Myfoodpassion

Disse pannekakene passer fint når vi skal kose oss litt ekstra i helgen. Istedenfor å steke i panne, heller du røren i muffinsbrettet. Server gjerne med krem og syltetøy. Oppskriften fant vi på bloggen Myfoodpassion. - Når jeg så denne oppskriften tenkte jeg at dette ville bli en hit blant min datter og hennes venner. Gjett om de gikk ned på høykant! skriver Mette. Foto: myfoodpassion.net 4081510- Muffinsene blåser seg opp under steking og faller litt sammen når du tar dem ut av ovnen. Best servert lunkne, forklarer Mette. Foto: myfoodpassion.net.

3. Omelettmuffins fra bloggen Elinlarsen.net

Dette trikset må du prøve til helgefrokosten! Istedenfor å steke omeletten i panne heller du eggeblandingen i muffinsbrettet, og - vips så har du lekre små miniomeletter. Oppskriften fant vi hos Elinlarsen.net. - En knallgod start på dagen og digg lørdagsfrokost servert sammen med melon og ferskpresset juice, tipser Elin. Foto: Elinlarsen.net.

4. Mini-pizza fra bloggen Mat på bordet

Hjemmelaget ferdigmat kaller blogginnehaver Ina disse godbitene. Istedenfor å lage en stor pizza fordeler hun deig og fyll i muffinsbrettet. Genialt som turmat, i matpakken, og ikke minst til å fryse ned. - Små geniale pizzaer som du kan hente fra frysen, varme raskt opp i ovnen og servere med en enkel grønn salat, forteller Ina. Foto: matpaabordet.no.  
Mer om
mat

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer