3 kaker «alle» ville bake i 2014

Her får du oppskriftene.

(upublisert) Opprettet
1. Det er kjendiskokk Lise Finchenhagen som stikker av med førsteplassen når NRK oppsummerer fjorårets mest populære oppskrifter. Hennes nøttekake med sjokolade og kaffekrem ble mest lest av alle de 10 rettene på lista. Nøttebunn med mørk sjokolade og luftig kaffekrem fra kjendiskokk Lise Finchenhagen var den mest populære oppskriften på NRK i 2014. Foto: Tone G. Johannessen/NRK.   2. Kakebaking er i vinden, for kikker vi nærmere på lista ser vi at 3 av 10 mest leste oppskrifter er kaker! Nest mest populære kake er denne glutenfrie suverene varianten av en gul påskekake, også den signert Lise Finchenhagen. Oppskriften finner du her: Suksessterte med gul eggekrem er nr 2 på lista over de mest populære kakeoppskriftene på NRK i 2014. Foto: Tone G. Johannesen/NRK.   3. Sjokoladekake er selvfølgelig også på topplista, og bronsevinner i kakekategorien ble gateau Marcel, en sjokoladekake uten mel, laget av Brødrene Price fra TV-serien Munter mat. Oppskriften finner du her: Sjokoladekaken uten mel, gateau Marcel, fra Brødrene Price fra TV-serien "Munter mat", fikk tredjeplassen på listen de mest populære kakeoppskriftene på NRK i 2014. Foto: Fra TV-serien Spise med Price/DR. Det er ikke bare kaker som er populære oppskrifter. Også ribbe, pinnekjøtt og fløtekarameller ligger i toppen av listen. Du kan se den i sin helhet her: Nøttekake øverst på 2014-listen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.