3 godsaker med oreokjeks

Oreokjeks er knallgode å bake med! Lett lager du himmelske kaker og desserter. Her er våre 3 favoritter.

(upublisert) Opprettet
Sandwich-kjeksen med mørk kakaosmak er en av verdens mest populære. I Norge lager vi ofte en populær oreokake, men det finnes utallige andre uimotståelige oppskrifter med den deilige kjeksen. Her har vi funnet frem 3 gode oppskrifter.

 1. Oreopai

- Deilig sprø bunn og silkemykt fyll, skriver Ina fra bloggen Mat på bordet, om denne herligheten av en sjokoladedrøm. Hun har laget sin egen variant av oreokaken, nemlig en sjokoladepai. Den er ikke så mektig som kaken, da den inneholder gelatin og bare et lag med fyll.  Hjemme hos henne ble den så populær at hun nesten ikke rakk å smake noe selv. oreoina- Vidunderet fikk jeg såvidt smakt på før den rett og slett forsvant i ivrige barnemunner – tror nesten den ikke traff tallerkenen, sier Ina om den populære oreopaien. Foto: matpaabordet.no

2. Oreodessert

Fru Timian har laget en oreo-dessert med de populære kjeksene. - Knallgod! lover hun. Du kan lage den i en stor bolle, eller gjøre som på bildet, servere den i porsjonsglass, og toppe med en kjeks i hver. oreokake-dessert-2frutimian- Dette er skikkelig snadder! sier Fru Timian. Hun har lagt biter av sjokoladekake i to lag sammen med oreokrem og syltetøy. Foto: Frutimian.no.

3. Oreokuler

Med kun 3 ingredienser er disse kulene fra Mat på bordet superenkle å lage! Bland kjeks og kremost i en kjøkkenmaskin, avkjøl, og trill kuler som dyppes i hvit sjokolade. Ingen steking, og garantert populært blant barna! oreokulerINADette er noe så sjeldent som konfekt tilpasset barn - oreokuler! Foto: Matpaabordet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.