Nettkurs

KJØPSVILKÅR KURS

KJØPSVILKÅR KURS

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kjøp av kurs.PriserEndring av produkter, tjenester og vilkår.Angrerett og retur.ReklamasjonImmaterielle rettigheterPersonvernKundeservice og kontaktinformasjonOppsigelse av abonnementAnsvarBrudd på vilkåreneLovvalg og verneting

SOL KURS ("Tjenesten") er en digital tjeneste levert av Scandinavia Online AS ("SOL") som er et konsernselskap i Aller Media AS.

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av digitale Tjenesten på SOL ("Vilkårene"). Ved å bruke tjenesten godtar du, og er bundet av Vilkårene og personvernerklæringen, se punkt 7 under. Vi anbefaler deg å lese Vilkårene nøye for du tar tjenesten i bruk.

1. Kjøp av kurs

Når du kjøper kurs på SOL får du tilgang til tjenesten for den lengden som er definert pr kurs, normalt 4 måneder. Tilgangen er personlig, med mindre du kjøper kurset som gave til en annen.

Tilgangen løper ut avtaleperioden som er angitt i bestillingen, og fornyes ikke automatisk med mindre dette er spesielt definert.

For å få tilgang til kjøpte kurs må du opprette aID bruker. Har du aID bruker fra før kan du anvende samme påloggingsdata. Se mer informasjon her for gjeldende vilkår og bruk. Du er selv ansvarlig for å til enhver tid sikre at informasjonen som fremgår av din aID brukerkonto er korrekt, samt ansvarlig for å beskytte din kontoinformasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.