Vinn sydentur - og vitaminer for ett helt år

Har du lyst på en sydentur, og kanskje ett helt års forbruk av vitamintilskudd for hele familien? Da bør du bli med i konkurransen.

(upublisert) Opprettet
Det er høst, og lett å føle seg litt blek om nebbet. Kanskje mimrer du tilbake til den flotte sommeren, og ønsker deg enda litt mer sol. Hva er da bedre enn å vinne både en sydentur og ett års forbruk av vitaminer for deg og hele familien? SOL gir deg muligheten i samarbeid med Nycoplus. For å bli med i konkurransen, må du svare på to enkle spørsmål. 1. premie: Gavekort på sydenreise til en verdi av 10.000 kroner + ett års forbruk av vitamintilskudd  fra Nycoplus for hele familien 2. og 3. premie: Ett års forbruk av vitamintilskudd  fra Nycoplus for hele familien For å bli med i konkurransen, må du svare på to enkle spørsmål. Vinneren trekkes 20. oktober. Svar på spørsmålene og fyll ut skjemaet under for å være med i trekningen. Dette er en kommersiell konkurranse i samarbeid med Nycomed. Produkter fra Nycoplus    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.