Trikset får babyen til å sovne på 40 sekunder

Dette må være alle småbarnsforeldres drøm!

(upublisert) Opprettet
Alle som har hatt småbarn vet at man i blant kan gjøre de merkeligste ting for å få barnet til å sove. Men disse foreldrene har faktisk funnet et genialt enkelt triks som fungerer. Innen 40 sekunder har gått sover nemlig lille Seth (3 måneder), når han blir strøket i ansiktet med et papirtørkle. Det er pappa Nathan Dailo fra Sydney som har lagt ut den utrolige videoen på YouTube. Han skriver under videoen at dette trikset nesten alltid fungerer med den lille gutten, og at han som regel sovner innen ett minutt. Og det er ikke bare med lille Seth sove-trikset fungerer. Flere kommentarer under videoen takker foreldrene for at de delte det effektive trikset.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.