Vis mer

Tok skjult opptak under operasjon - ble sjokkert over hva kirurgene sa om henne

- Jeg ante ikke at de oppførte seg slik under en operasjon.

(upublisert) Opprettet
De færreste av oss vet hva som egentlig forgår rundt operasjonsbordet når du er under full narkose. Amerikanske Ethel Easter ville finne ut hva som ble sagt når hun befant seg i den sårbare situasjonen.

Hun skulle opereres for brokk, men hadde en dårlig følelse i forkant av operasjonen, skriver danske BT. Derfor bestemte hun seg for å skjule en lydopptaker i håret.

Easter ble sjokkert da hun hørte på opptaket.

- Jeg ante ikke at kirurger, anestesileger og sykepleiere oppfører seg slik under en operasjon, sier Texas-kvinnen til FOX 26.

Det tok ikke mange minuttene fra Easters narkose virket, til legene begynte å snakke om pasienten. Kirurgen kalte henne litt av en håndfull og henviste til at Easter ønsket å bli operert tidligere enn ventetiden som var to måneder. Deretter begynte teamet å gjøre narr av kroppen hennes.

- Har du sett den navlen, sier en kvinne på opptaket. Hun blir møtt med latter fra de andre.

Videre sammenlignet de pasienten med den overvektige hovedrollen i filmen Precious.

- Hun er alltid dronningen. Jeg syns synd på mannen hennes, hører man en av kirurgene si på den skjulte opptaket.

Det er The Harris Healt System som er ansvarlig for sykehuset der Easter ble operert. De henviser til taushetsplikten og ønsker ikke å uttale seg i saken, skriver BT.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.