Spilte Beatles mens legene fjernet hjernesvulst

Måtte holdes bevisst for å unngå skader.

(upublisert) Opprettet
Anthony Kulkamp Dias oppdaget for noen måneder siden at han hadde en svulst i hjernen da han gikk til legen med taleproblemer, kun 15 dager etter at sønnen ble født. 33-åringen måtte holdes ved bevissthet under hjernekirurgien for å unngå skader, og da falt valget på å spille gitar og synge for brasilianeren som har spilt profesjonelt i 20 år. Fransk kvinne opplevde noe lignende: Alma synger med kniven i strupen I dag er Anthony skrevet ut av sykehuset med 90 prosent av svulsten fjernet. Denne operasjonen var den 19. på Nossa Senhora de Conceição Hospital i den sørlige delstaten Santa Catarina i Brasil, hvor pasienten har vært bevisst under en operasjon og den aller første hvor en pasient har spilt gitar. Og for de spesielt interesserte: Av Beatles-låter spilte han «Yesterday», mens det under resten av operasjonen gikk i country- og folkemusikk fra Brasil.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.