Vis mer

Sønnens suttekopp var full av mugg - nå freaker foreldre ut verden over

Muggen er ikke synlig ved første øyekast.

(upublisert) Opprettet


Det er flere som har latt seg sjokkere etter bilde av en suttekopp begynte å gå viralt på Facebook. Simon O'kandas sønn var ofte syk, og faren ville komme til bunns i årsaken.

Når han plukket fra hverandre sønnens Tommee Tippee suttekopp, fikk småbarnsfaren seg en ubehagelig overraskelse.

Det var O'kandas venn, Marie-Pier L'Hoste, som først delte bildet på Facebook, skriver TV 2.

- Han åpnet opp tuten på sønnens Tommee Tippee-tåteflaske, og oppdaget at den var full av mugg, skriver L'Hoste på sin Facebook-side.

Hun påpeker at muggen kun er synlig om tuten på flasken plukkes fra hverandre. Bildet har i skrivende stund blitt delt over 45.000 ganger på Facebook.

Den udelikate oppdagelsen har fått mange foreldre til å undersøke hva som egentlig gjemmer seg i barnas suttekopp. Det er flere som har fått seg en overraskelse, melder FOX40.
We have many sippy cups and I take them apart and clean them after each use however the way these cups have been made it...

Posted by Stephanie Phelps on 24. februar 2016Klagestorm


Etter mange henvendelser fra bekymrede foreldre, har produsenten publisert en uttalelse på sine Facebooksider. Tommee Tippee beklager at noen har hatt dårlige erfaringer med produktet, og peker på at suttekoppene deres har blitt nøye testet.

- Så lenge det brukes anbefalt væske og at koppen vaskes etter anvisning, skal alt være i orden, skriver Tommee Tippee. 

De fraråder foreldre å fylle suttekoppene med melk, varm drikke eller juice med fruktkjøtt.Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.