SOL har nye og spennende horoskopsider

Vi relanserer horoskopsidene våre med nytt og engasjerende innhold. Hva sier stjernene om deg, ditt kjærlighetsliv og din fremtid?

(upublisert) Opprettet
SOL har lenge hatt trofaste horoskoplesere, som nok vil finne enda mer å glede seg over og dele nå som horoskopsidene våre er nye. Selvsagt beholder vi det beste av det gamle; dags-, ukes- og årshoroskop, men nå kan du også lære mye mer om ditt stjernetegn.

Høstens nyheter

Du kan skaffe deg personlige horoskop, sjekke horoskopet for ditt yrke, dine barn og for parforholdet du er i. Nå i høst er det naturligvis et tremåneders høsthoroskop.

Karmisk horoskop

Et karmisk horoskop er ment for å belyse din karma. Det hjelper deg med å klargjøre dine mål og oppmuntrer deg til å bevege deg i samsvar med disse. Et karmahoroskop forsøker også å beskrive hva du som menneske må jobbe spesielt med for å frigjøre deg fra negativitet i dette livet.

Finn ditt vediske nakshatras

Disse horoskopene bygger på tradisjonell indisk astrologi som blir brukt for å tyde ekteskap og finne den perfekte partner.

Lykke- og skjebnetall

Vet du hva ditt lykketall er? Alle tall har en spesiell magi og kan hjelpe deg med å klargjøre fortiden, belyse nåtiden og vise fremtiden. Dine skjebnetall avslører hva det er du har bestemt deg for å lære av livet og hvordan du kan føle deg mer integrert i ditt vesen.

Tarot

Tarotkortene har 500 år med europeisk historie bak seg. Nå kan du også lese tarotkortenes betydning og trekke ditt daglige tarotkort.

Del ditt horoskop med vennene dine

Gleder du deg over horoskopet ditt daglig? Treffer det blink hver dag, eller drar du kanskje litt på smilebåndet. Nå kan du dele ditt horoskop med vennene dine på Facebook.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.