Slutt på tobakk i taxfree

Innen 2030 skal Norge bli et røykfritt land. Ønsker du det? Si din mening.

(upublisert) Opprettet
I hvert fall hvis Nasjonalt råd for tobakksforebygging får det som de vil. - Tobakksvarer bør ikke være en del av taxfree-handelen på flyplasser og skip innen 2017, mener de ifølge VG. Derfor har de kommet med flere forslag for hvordan vi kan bli kvitt tobakken. # Snus forbys # Taxfree-salget av tobakksvarer forbys # Alle røykerom forsvinner # Røykenekt i bilen og hjemme Det skriver Side2. Torsdag skrev Side3 at snus kan bli forbudt. EU-kommisjonen vil nå forby smakstilsetninger i tobakk. - Dersom forslaget går gjennom, er det nok over og ut for den svenskproduserte snusen, sier EU-parlamentariker Christofer Fjellner til Aftonbladet. Hva mener du om disse forslagene? Er du klar for å stumpe røyken, og å droppe snus? Har myndighetene gått for langt? Vi ønsker å vite dine synspunkter - del gjerne meningene med oss i kommentarfeltet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.