Slik klipper du håret selv

Og andre, smarte DIY-tips for håret.

Klippe håret selv!?! Går det an? Vi har samlet smarte gjør-det-selv-triks, fra hårklipp til hvordan du velger rett hjemmefarging og fikser en skikkelig dårlig hårdag.

Klipp ditt eget hår - steg-for-steg-video fra Kamille.no

Makeupartist Tove Eggen filmet sitt første forsøk på å klippe håret selv, og ble sjokkert over hvor enkelt det var å få til og hvor fint resultatet ble. (Foto: Tove Eggen, Kamille.no/Klikk.no)Makeupartist Tove Eggen filmet sitt første forsøk på å klippe håret gradert selv, og ble sjokkert over hvor enkelt det var å få til og hvor fint resultatet ble. Klikk på bildet for å se hele saken. (Foto: Tove Eggen, Kamille.no/Klikk.no)

Slik velger du riktig fargetone på hjemmefargen - guide fra I know that magazine

Det nye norske nettmagasinet iknowthatmagazine.com har laget en nyttig oversikt over hvordan du velger riktig fargetone når du skal farge håret selv. (Foto: Colourbox) Det nye norske nettmagasinet iknowthatmagazine.com har laget en nyttig oversikt over hvordan du velger riktig fargetone når du skal farge håret selv. Klikk på bildet for hele saken.  (Foto: Colourbox)

Velg den tryggeste hjemmefargingen - viktig info fra Kamille.no

Kamille.no har snakket med Forbrukerrådet og andre fagfolk om innholdet i hårfarge, og har også en liste med stoffer som kan være allergifremkallende, og hvilke produkter som inneholder minst av disse. Klikk på bildet for å lese saken. (Foto: Kamille.no/Klikk.no)Kamille.no har snakket med Forbrukerrådet og andre fagfolk om innholdet i hårfarge. De har en liste med stoffer som kan være allergifremkallende, og nevner et knippe produkter som inneholder lite innhold av disse. Klikk på bildet for å lese saken. (Foto: Kamille.no/Klikk.no)

Bli kvitt fett hår fort - smarte triks fra KK.no

Hyppig hårvask vil ikke gjøre håret mindre fett, tvert imot! KK.no har samlet eksperttips. (Foto: Colourbox)Hyppig hårvask vil ikke gjøre håret mindre fett, tvert imot! KK.no har samlet eksperttips. Klikk på bildet for å lese hele saken. (Foto: Colourbox)

Redd en dårlig hårdag (og derfor får du dem) - tips fra Kvinneguiden.no

Alle har dårlige hårdager, men hvorfor? Kvinneguiden er på saken! (Foto: Kvinneguiden.no/Klikk.no)Alle har dårlige hårdager, men hvorfor? Kvinneguiden er på saken! Klikk på bildet for å lese tipsene. (Foto: Colourbox)

Sov deg til krøller - med sokker, strikker eller fletter - bildeguide fra KK.no

Krøller over natten? Ja, og enkelt er det også! (Foto: KK.no)Krøller over natten? Ja, og enkelt er det også! Klikk på bildet for å komme til saken. (Foto: Aina Kristiansen/KK.no) Har du forsøkt å klippe håret selv? Eller har du andre gjør-det-selv-hårtips vi burde vite om? Legg gjerne igjen en kommentar under!