Annonse

Slik klipper du håret selv

Det er lettere enn man skulle tro.

Hæ? Klippe håret selv?! Så sant du har litt peiling på hva du gjør, er det faktisk ikke så vanskelig. SOL har samlet guide for hvordan du klipper ditt eget hår, og andre smarte DIY-tips.

Kamille: Klipp ditt eget hår, steg for steg:

Makeupartist Tove Eggen ble sjokkert over resultatet. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: TOVE EGGEN/KLIKK)Makeupartist Tove Eggen ble sjokkert over resultatet. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: TOVE EGGEN/KLIKK)

I know that magazine: Slik velger du riktig fargetone

I know that magazine har laget en nyttig oversikt over hvordan du velger riktig fargetone på hjemmefargen. (FOTO: COLOURBOX)I know that magazine har laget en nyttig oversikt over hvordan du velger riktig fargetone på hjemmefargen. (FOTO: COLOURBOX)

Kamille: Unngå disse stoffene i hårfargen

Ekspertene avslører hvilke stoffer som er snillest med både hud og hår. Trykk på bildet for å lese hele Kamille-saken. (FOTO: KAMILLE)Ekspertene avslører hvilke stoffer som er snillest med både hud og hår. Trykk på bildet for å lese hele Kamille-saken. (FOTO: KAMILLE)

KK: Slik blir du kvitt fett hår fort

Hyppig hårvask gjør slettes ikke håret mindre fett. KK har samlet eksperttips. Klikk på bildet for å lese hele saken.Hyppig hårvask gjør slettes ikke håret mindre fett. KK har samlet eksperttips. Klikk på bildet for å lese hele saken.

Kvinneguiden: Derfor får du dårlige hårdager

Kvinneguiden gir deg tipsene som redder en dårlig hårdag. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: COLOURBOX)Kvinneguiden gir deg tipsene som redder en dårlig hårdag. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: COLOURBOX)

KK: Knyt sokker i håret - sov deg til krøller

Det ser kanskje rart ut, men er en genial måte å få krøller på. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: AINA KRISTIANSEN/KK)Det ser kanskje rart ut, men er en genial måte å få krøller på. Klikk på bildet for å lese hele saken. (FOTO: AINA KRISTIANSEN/KK)