- Skal lage en drikk som erstatter trening

Matgigant tror de har funnet svaret på sofasliternes drøm.

(upublisert) Opprettet
Det er gjentatte eksempler på den positive effekten trening har på helsa vår. Ikke bare fysisk, men det hjelper også på humøret. Nå jobber Nestlé med å utvikle en drikk som gjør at du ikke lenger har behov for å trene for å forbrenne fett, skriver Bloomberg. Forskerne bak «treningen på flaske» hevder at du vil forbrenne like mye fett på drikken som du gjør ved en moderat treningsøkt.
- I stedet for 20 minutter med jogging eller 40 minutter med sykling, kan drikken forhåpentligvis øke forbrenningen din kun ved lett gange. Du vil kunne oppnå samme resultat med mindre belastning, sier Kei Sakamoto, matforsker i Nestle, til Bloomberg. Nestlés forskere i Sveits hevder de har klart å identifisere enzymet som bidrar til økt forbrenning. De ønsker å hjelpe folk som av en eller annen grunn ikke kan drive med hard trening for å komme i bedre form. Særlig eldre, mennesker med nedsatt bevegelsesevne og kraftig overvektige er i forskernes målgruppe. Et eventuelt ferdig produkt ligger trolig flere år frem i tid. Forskerne eksperimenterer for øyeblikket med frukt og grønnsaker for å se om de kan isolere det riktige enzymet. Nestlé er ikke de eneste som gir en snarvei til treningen. Produkter som skal brenne fett dukker opp fra tid til annen, men det fokuserer også på naturlige råvarer som øker forbrenningen. I tillegg til mat du putter i kroppen, er det også en rekke andre tips som bidrar til fettforbrenningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.