Vis mer

Personlig trener gikk opp 30 kilo for å gå ned i vekt med kunden

Adonis Hill tok opp kampen mot kiloene sammen med kunden.

(upublisert) Opprettet


Da den personlige treneren Adonis Hill skulle trene læreren Alissa Kane, som var overvektig og ville ned i vekt, gikk han for en ganske annerledes strategi. Han ville vise henne at det gikk an å gå fra overvektig til veltrent.

La på seg 30 kilo


For at hun ikke skulle sloss mot kiloene alene valgte han å legge på seg 30 kilo, ved å spise 8000 kalorier hver dag, skriver Daily Mail.

Dette er over tre ganger mer enn anbefalt kaloriintak for menn. Han sluttet også å trene.

Det hele ble filmet for TV-programmet Fit to Fat to Fit

Hver dag i tre måneder fråtset han i smultringer til frokost, pølser eller pizza til lunsj, Oreo-kjeks mellom måltidene og McDonalds-mat til middag.

Slik var overgangen.

Kunne ikke laste instagram


Trente og endret kosthold sammen


Adonis og Alissa startet å trene og endre kostholdet sitt sammen. Etter fire måneder hadde både Alissa og Adonis nådd målet de hadde satt seg, skriver Metro. Alissa gikk ned 26 kilo, mens Adonis tok av 25,5 kilo.

På sin instagramprofil har Adonis delt et bilde fra da Alissa fikk se vektøkningen hans for første gang.


Kunne ikke laste instagram


Under har han skrevet dette: «Empati handler om å gå i andres sko, føle med hans eller hennes hjerte, se med hans eller hennes øyne».


Alissa delte også dette bildet på bildedelingstjenesten Instagram etter at hun hadde nådd målet sitt, og hun roser sin personlige trener.


Kunne ikke laste instagram
Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.