Moren prøver sove, men babyen har helt andre planer

Småbarnsforeldre vil garantert kjenne seg igjen i denne videoen.

(upublisert) Opprettet
Du er stuptrøtt og ville gjort alt for litt søvn, men babyen din har andre planer. De fleste småbarnsforeldre kjenner seg nok igjen i den situasjonen.
Esther Anderson håpet på å få seg et par timer søvn etter å ha gitt datteren Ellia mat tidlig på morgen. Det gikk ikke helt etter planen. Babyen gjør absolutt alt for å holde moren våken. Særlig på slutten av videoen, setter Ellia virkelig et standpunkt. - Hver morgen sover babyen i sengen min et par timer får frokost. Hver morgen spør jeg meg selv hvorfor jeg ikke bare la henne tilbake i babysengen, skriver Anderson på YouTube. Denne morgenen lot hun som hun sov, mens klarte hun å fange datteren på kamera. - Jeg er neppe den eneste som opplever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.