Kreftsyke Savannah hadde ett siste ønske før hun døde

- Det fikk henne til å leve lenger. Se den rørende videoen.

(upublisert) Opprettet
Da 19 år gamle Savannah Cashman Morgan fra Tennessee fikk beskjed om at hun kun hadde uker igjen å leve, var det ett siste ønske hun ville oppfylle. Den unge moren ville overraske sin fire år gamle datter, Hannah, med en tur til Disney World.
Takket være en Go fund me-kampanje samlet ble det samlet inn 85.000 kroner som gjorde at den lille familien fikk oppfylt Savannahs siste ønske. - Det brakte henne tilbake til oss, sier venninnen til ABC News. Familien er overbevist om at opplevelsen forlenget livet til den døende småbarnsmoren. - Jeg har aldri sett henne lykkeligere. Hun så hvor mange som virkelig ønsket å hjelpe. Turen til Disney World var en av de siste opplevelsene Savannah fikk med datteren Hannah. Den unge moren tapte kampen mot kreft og døde 16. oktober i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.