Kan menn og kvinner være «bare gode venner»?

Kjekkasen til venstre skal finne svaret på kanskje det viktigste spørsmålet i livet: «kan vi egentlig bare være venner?»

(upublisert) Opprettet
Vi tør våge å påstå at du får svaret på spørsmålet ved å se dette klippet. http://www.sol.no/klipps/video/det_er_derfor_menn_og_kvinner_ikke_kan_vaere_venner   Så hva mener du? Ikke nøl, stem nå! (og fortell oss gjerne hvorfor du mener akkurat det i kommentarfeltet under)
Kan menn og kvinner være «bare gode venner»?
 Ja, selvsagt!
 Aldri i verden!
 Det kommer an på
 Jeg vet ikke helt, jeg ...
Se resultatet
  Leter du etter noen å ikke bare være venner med? På Match finner 46 personer kjærligheten hver dag. Gjør det du også! Bare pass på at du ikke gjør sånn som disse folka etter første date ... Flaut, flaut, flaut! http://www.sol.no/klipps/video/tenk_deg_om_hva_du_lagrer_nummeret_som   Er det viktigere for deg å finne ut om du egentlig passer sammen med kjæresten (eller kanskje naboen/sjefen/søstera til kjæresten - stryk det som ikke passer) anbefaler vi kjærlighetskalkulatoren.    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.