Vis mer

Irritert på kjæresten din? Det kan være et sunnhetstegn

Det er faktisk bra at dere går hverandre litt på nervene.

(upublisert) Opprettet
Forhold er ikke alltid enkle, og som regel krever de et godt stykke arbeid, står det å lese på nettstedet PyschCentral. De skriver videre at det også er en myte at man aldri irriterer seg over partneren sin i et godt forhold, eller at man ikke krangler.

– Det er ikke at man krangler som tar knekken på et forhold, det er alle kranglene man velger å ikke ha, sier psykolog Lisa Blum til nettstedet.

Irritasjon sier noe om trygghet og hvor nær dere er


Kira Asaryan, parterapaut og forfatter av boken "Stop Being Lonely", skriver i en artikkel i Time Magazine at irritasjon kan være et tegn på at forholdet er bra.

På mange måter er det at man går hverandre litt på nervene et tegn på at man faktisk er i et "ordentlig forhold".

Når man tør å være seg selv, med alle sine særheter, så viser det at man er komfortabel med hverandre. Irritasjon og krangler er tegn på at man alltid prøver å "si og gjøre de rette tingene" hele tiden.

Les også: 8 tegn på at du er i et sunt forhold

Kranglig er ikke et problem, så lenge man krangler riktig


Måten man krangler på har mye å si, ifølge eksperter. Par som holder sammen lenge tar opp ting som trengs å snakkes om – blant annet uten å slenge hatefulle kommentarer og rømme fra diskusjonene.

– Istedenfor å angripe den andre personen, vil lykkelige par uttrykke sine egne følelser, sier psykoterapaut Vikki Stark, direktør for Sedona Counselling Center i Montreal, til Huffington Post.

Les: Slik krangler personer i vellykkede forhold


 Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.