Vis mer

Ikke dropp treningen i jula – her er seks enkle øvelser du gjør på stuegulvet

5 minutter er alt du trenger!

(upublisert) Opprettet


For mange kan det være vanskelig nok å finne tid til trening en vanlig arbeidsuke, og det oppleves kanskje som umulig å finne tid til det før, underveis eller rett etter julen.

På nettsiden KK.no kan man i lese at dersom du er flink å trene ellers i året er det ingen fare for å ta det litt roligere når julemaset er på sitt verste, og det er lov å kose seg med både mat og snop uten å skulle få dårlig samvittighet.

Skulle du allikevel ha lyst til å gjennomføre en rask treningsøkt når det dukker opp litt ledig tid er det ingenting i veien for å gjøre det på eget stuegulv. For selv om man skal unne seg hvile og kos er det aldri dumt å få rørt litt på seg selv om det er ferie, skriver ABCNyheter.

Sol har samlet seks treningsvideoer du kan benytte avhengig av hvor god tid du har til å trene:


 


  1. 5 Minutter
  2. 10 Minutter
  3. 15 Minutter
  4. 20 Minutter
  5. 25 Minutter
  6. 30 Minutter
Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.