Hva bør du spise når du trener?

Ja, det spiller en rolle hva du putter i deg før, under og etter trening. Vår treningsekspert gir deg oversikten.

(upublisert) Opprettet
SOLs treningsekspert heter Eivind Bye. Han jobber til daglig med innholdet på birkebeiner.no. Her er hans tips til hva du bør spise for å få best mulig utbytte av treningen.  

Fornuftig kosthold

- Trening og kosthold går hånd i hånd. Du kommer ingen vei hvis du trener mye men ikke tenker på å ha et fornuftig kosthold. Olympiatoppen er en av de som kan mye om dette temaet. Topp 5 liste nettsteder: 1. Mat og drikke etter trening 2. Måltidsmøsteret 3. På reise 4. Karbohydrater 5. Kosttilskudd

Trening og mat - hva er lurt?

- Trening er så mye mer enn løpeturer, vekter og aerobictimer. Du må ha et godt kosthold for å prestere på treningen, og for å få et utbytte av innsatsen din, sier Eivind. Her er nok en nyttig lenke til Olympiatoppen. Topp 5 liste nettsteder: 1. Prestér bedre 2. Matvaretabellen 3. Kostholdsveiledning 4. Slik timer du mat og trening 5. Mat og drikke før trening

Slik lager du en sunn treningssmoothie

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.