Vis mer

Her kaster Bailey (8) gåstolen og løper i mål

Lar seg ikke stoppe av sykdommen.

(upublisert) Opprettet


 

Tilskuerne slapp jublen løs da 8 år gamle Bailey Matthews rundet hjørnet og satte fart mot målstreken under et av Englands hardeste triathlon, Castle Howard Triathlon på søndag.

Bailey er født med cerebral parese og bruker til vanlig en gåstol for å lettest komme seg rundt, skriver The Yorkshire Post. Da han fikk øye på alle tilskuerne som hadde blitt stående igjen kun for å heie på ham, lot han gåstolen bli stående og løp mot mål for egen maskin. 

- Det var hans måte å avslutte med stil og vise alle hva han er i stand til. Det var responsen fra tilskuerne som fikk han til å gjøre det, fortalte Baileys mor, Julie Hardcastle, til The Yorkshire Post.

Den tapre gutten lot heller ikke to fall på veien hindre seg i å krysse målstreken.

Bailey bestod definitivt sitt første triathlon med glans. Hvis ikke dette er inspirerende så vet ikke vi!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.